[Ffmpeg-devel] H264 segfault

Adam Thayer krevnik
Fri Jun 3 17:28:19 CEST 2005

Hmm, for those who couldn't reproduce it, which platform/arch did you
attempt to reproduce on? This to me sounds like it might be a bug that only
appears on Darwin/PPC, or manifests itself quite differently on different
platforms/archs (Ah, the joys of remembering back to my OS classes and
having to debug code on different archs to see how different the symptoms
were). I will see if I can reproduce it myself tonight.

-----Original Message-----
From: ffmpeg-devel-bounces at mplayerhq.hu
[mailto:ffmpeg-devel-bounces at mplayerhq.hu] On Behalf Of Derk-Jan Hartman
Sent: Friday, June 03, 2005 7:00 AM
To: FFMpeg development discussions and patches
Subject: Re: [Ffmpeg-devel] H264 segfault

On 03 jun 2005, at 11:36, M?ns Rullg?rd wrote:
> Michael Niedermayer <michaelni at gmx.at> writes:
>> On Friday 03 June 2005 10:16, Derk-Jan Hartman wrote:
>>> http://www-e.uni-magdeburg.de/drobek/test.mpg
>>> A VLC user reported this file segfaults. I tested as well and with
>>> current CVS it segfaults my VLC and my ffmpeg as well (Mac OS X
>>> 10.3.9). I tried a quick debug session, but to me it looks like a 
>>> stack
>>> corruption.
>> not reproduceable
> Me neither, but it doesn't play either.  Is this file supposed to be
> playable?

Well it seems the results vary greatly between ppl, but at least i'm 
not the only one :D

The file is encoded by this beast btw:

Universiteit Twente
Derk-Jan Hartman (d.hartman at student.utwente dot nl)

ffmpeg-devel mailing list
ffmpeg-devel at mplayerhq.hu

More information about the ffmpeg-devel mailing list