[FFmpeg-devel] [Ffmpeg-devel] WMA encoding and Windows Media Player for Mac OS X

Michael Niedermayer michaelni
Wed May 16 22:24:29 CEST 2007


On Thu, Mar 08, 2007 at 09:40:14PM -0600, Tyler Loch wrote:
> >do the first 15-22 seconds differ somehow from the rest of the video
> >i mean some high motion opening with the remainder of the video being
> >more low motion like or such?
> I tested on a video of a completely still image with no arguments  
> other than -vcodec wmv2 -acodec wmav2 and the skip still happens.
> >what happens if you increase
> > put_le32(pb, bit_rate); /* Nominal data rate in bps */
> >that is 2*bit_rate or so?
> Doesn't seem to have an effect on playback...I think it's just used  
> for info panels.
> >and what happens if you comment out the following:
> > asf_write_index(s, asf->index_ptr, asf->maximum_packet, asf- 
> >>nb_index_count);
> No change.

a few more things to try
what happens if you encode using really low resolution like 160x120 and
or constant quantizer of 31, yes i know this will look like shit, iam
just trying to figure out what causes the problems and i think it is
related to the timestamps/bitrate/packet ordering


Michael     GnuPG fingerprint: 9FF2128B147EF6730BADF133611EC787040B0FAB

Freedom in capitalist society always remains about the same as it was in
ancient Greek republics: Freedom for slave owners. -- Vladimir Lenin
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.mplayerhq.hu/pipermail/ffmpeg-devel/attachments/20070516/a1ef08dc/attachment.pgp>

More information about the ffmpeg-devel mailing list