[FFmpeg-devel] Bug in ffmpeg code?

Manas Bhattacharya bhattacharya.manas
Wed Dec 31 07:34:32 CET 2008

Hi ,
  I did try with -isync option then video became good but again due to time
stamp problem  no audio was heard after some time (in VLC player).
I also attemped video4linux2 but my camera (as VIDIOC_S_FMT said) supported
only Bayer Rgb format  which is not recognizable by ffmpeg and hence lot of
change has to be done in the code base .
The 3rd option i am going to try out though.
                            Manas Bhattacharya

On Tue, Dec 30, 2008 at 11:53 PM, Luca Abeni <lucabe72 at email.it> wrote:

> Hi,
> On Tue, 2008-12-30 at 23:39 +0530, Manas Bhattacharya wrote:
> > Hi all
> >      there seems to be a bug in ffmpeg code .While debugging ffmpeg for
> > capturing  video(video4linux) and audio in Ubuntu Linux and streaming to
> rtp
> > I found very little video is being read  and maximum  audio frames are
> being
> > read after some time. The "opts" and "opts_min" values are becoming such
> > that file_index variable is becoming 1 after some time in ffmpeg.c.Has
> > anybody noticed this problem?
> Can you try the "-isync" option to check if it helps? If not, can you
> try using the video4linux2 input instead of video4linux?
> Finally, if you are using the OSS drivers for the audio card try using
> the ALSA drivers with OSS emulation.
>                                Luca
> _______________________________________________
> ffmpeg-devel mailing list
> ffmpeg-devel at mplayerhq.hu
> https://lists.mplayerhq.hu/mailman/listinfo/ffmpeg-devel

More information about the ffmpeg-devel mailing list