[FFmpeg-devel] Bug

Hardik Sharma hardik.sharma22 at yahoo.com
Thu Oct 27 20:27:02 CEST 2011

Hi Michael

I updated my ffmpeg and x264 lib but I am facing still the same problem of frame drop with any header slice drop. Can you please let me know if I am missing anything in that. I always update my lib by following following link commands-



From: Michael Niedermayer <michaelni at gmx.at>
To: FFmpeg development discussions and patches <ffmpeg-devel at ffmpeg.org>
Sent: Thursday, 27 October 2011 10:22 AM
Subject: Re: [FFmpeg-devel] Bug

On Fri, Oct 14, 2011 at 05:24:43PM -0700, Hardik Sharma wrote:
> I want to report this bug which I reproduced more then 10 times. Putting the error file with in the link. Please look at it. In the sequence I dropped 122nd slice (p slice) and decoded this to yuv format. It dropped the whole P frame. I also observed this bug with other slices too. I know that earlier michael commented on this bug that it is not reproducible but it did many times for me. I am also trying to analyze it from the code and request that if someone can also look into this to help me. I will really appreciate it. Thanks.
> http://www.datafilehost.com/download-8e2551d5.html

problem fixed, thanks for the report

Michael     GnuPG fingerprint: 9FF2128B147EF6730BADF133611EC787040B0FAB

It is dangerous to be right in matters on which the established authorities
are wrong. -- Voltaire

ffmpeg-devel mailing list
ffmpeg-devel at ffmpeg.org

More information about the ffmpeg-devel mailing list