[FFmpeg-trac] #8065(undetermined:new): VPP_QSV filter don't work as expected

FFmpeg trac at avcodec.org
Tue Aug 20 10:35:32 EEST 2019


#8065: VPP_QSV filter don't work as expected
-------------------------------------+-------------------------------------
             Reporter:  thx4ever     |                    Owner:
                 Type:  defect       |                   Status:  new
             Priority:  normal       |                Component:
                                     |  undetermined
              Version:  git-master   |               Resolution:
             Keywords:               |               Blocked By:
             Blocking:               |  Reproduced by developer:  0
Analyzed by developer:  0            |
-------------------------------------+-------------------------------------

Comment (by lizhong1008):

 Replying to [comment:12 thx4ever]:
 > The only way to get ffmpeg working are this command options but the
 final Picture is garbage
 >
 > ffmpeg -v verbose -hide_banner -hwaccel qsv -c:v h264_qsv -i
 "sample.264" -vf vpp_qsv=format=p010le,hwdownload,format=p010le -c:v
 hevc_qsv -load_plugin hevc_sw -profile:v main10 -preset:v veryfast
 C:\Users\thx4ever\Desktop\sample.hevc
 >
 > Yes i can use GitHub MSDK, that is what i currently use

 https://patchwork.ffmpeg.org/patch/14522/ has been merged since HEVC HW
 encoding can work now.
 For HEVC SW encoding problem´╝îprobally you can file an issue on MSDK
 github too (but I can't find HEVC SW encoding can be supported by
 https://github.com/Intel-Media-SDK/MediaSDK).

--
Ticket URL: <https://trac.ffmpeg.org/ticket/8065#comment:13>
FFmpeg <https://ffmpeg.org>
FFmpeg issue tracker


More information about the FFmpeg-trac mailing list